Ulei de inca omega-3 (sacha inchi) - 50ml

Ulei de inca omega-3 (sacha inchi) - 50ml Reducere

Ulei de inca omega-3 (sacha inchi) - 50ml

Producător:Apimond
Cod produs:00000618
Disponibilitate:În Stoc
  • 43Lei
  • 28Lei

 

Uleiul de inca inchi sau sacha inci Bio este extras din alunele de Plukenetia volubilis si este unul dintre uleiurile cu cea mai mare concentratie de acid gras esential Omega 3.

Plukenetia volubillis este o planta originara din Peru ce creste in jungla amazoniana, cunoscuta de mii de ani si folosita inca de vremea incasilor denumita de altfel si "alunele Incasilor", din ale carei seminte se extrage acest ulei extrem de pretios.

Uleiul de Inca Inchi are o concentratie in Omega 3 de 50 de ori mai mare decat uleiul de soia, dar si o concentratie foarte ridicata de Omega 6.

Din pacate foarte putin cunoscut in Europa, uleiul de Inca Inchi este foarte placut de aplicat datorita texturii sale si a aromei dulci si agreabile.

Dar mai presus de toate, uleiul de Inca Inchi bio este un ulei fabulos datorita concentratiei in acizi grasi esentiali si vitamina E, compusi indispensabili sanatatii organismului si a pielii.

In cosmetica, gratie acestei abundente de acizi grasi, uleiul de Inca Inchi este folosit ca atare sau in produsele cosmetice destinate restructurarii, repararii si protejarii epidermei.

Uleiul de Inca Inchi este unul din putinele uleiuri recomandate tenului gras. Datorita texturii uscate, este ideal pentru combinarea cu alte uleiuri grase, facilitand patrunderea mai usoara in piele a acestora.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Etichete: ULEI DE INCA OMAGA-3 (Sacha Inchi), BIO12, Ingrijire Față, uleiuri esentiale, tratament cu ulei, ingrijire piele, tratament facial, beneficii ulei frumusete, piele imbatranita, piele ridata, piele uscata, piele hidratata