Politica de anulare / returnare

Puteti anula sau returna comanda de la data plasarii comenzii pâna in ziua 14 de la primirea produselor comandate.

Daca aţi plătit pentru aceste produse, vi se va rambursa suma plătitâ, integral.


În cazul în care alegeţi să păstraţi anumite articole şi să anulaţi doar parţial comanda, taxa de livrare iniţială nu va fi rambursată.


Daca doriti să anulaţi sau să returnaţi comanda, va rugam să ne transmiteţi:

de preferinţă prin formularul de retur din secțiune Returnari, aflat in subsolul paginii apimond.ro, aici,

  • prin email: vanzari@apimond.ro, sau prin răspuns la emailul primit la plasarea comenzii,
  • sau prin poștă la adresa: Apimond s.r.l. Loc. Bâldana, str. Tepes Vodă, nr.1, Jud. Dambovița, cod postal 137436, România;

Apoi returnaţi-ne produsele/produsul conform prevederilor din sectiunea Returnări de mai jos în termen de 14 de zile specificat mai sus.

Noi vom efectua rambursarea utilizând aceeaşi metodă folosită pentru efectuarea plăţii în cel mai scurt timp cu putinţă, cel mai târziu în termen de 14 zile de la primirea notificării dumneavoastră de anulare, cu conditia ca noi sa fi primit produselet.

Poate fi utilizată o altă metodă de plată pentru rambursare cu condiţia ca dumneavoastră să fiţi de acord cu această modificare; acest lucru nu va genera cheltuieli suplimentare.

Dacă produsul pe care l-ati primit prezintă defecte, vă rugăm să notificaţi imediat și să returnaţi produsul conform condițiile de Returnre de mai jos. Pentru orice produse considerate neconforme, Apimond va efectua o rambursare integrală. Prevederile specificate aici nu limitează niciun drept aplicabil prevazut de lege.


Returnari:

APIMOND  garantează o Rambursare integrală conform cu politica de retur si/sau Anularea comenzii cu condiţia ca toate produsele să fie returnate in aceeaşi stare în care erau la primire. Acest lucru inseamnă că produsele nu trebuie să fi fost deteriorate, coletului trebuie sa fie in bune condiții, să protejeze produsele, inclusiv documentele care l-au însotit. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezintă semne de modificări fizice, lovituri, ciobiri, şocuri, etc. din vina clintului.

Deasemenea acceptam returul produselor/produsului dacă clientul consitera ca nu are rezultatele așteptate.

Promisiunea noastră este: Iti dam banii inapoi dacă nu ești multumit de produse! 

In cazul unui refuz in mod nejustificat al primirii coletului sau in cazul in care adresa comunicata pentru livrare nu este valabila dar si a refuzului primirii coletului de catre persoanele identificate la aceasta adresa, Apimond este îndreptâțită să factureze contravaloarea transportului achitat societatii de curierat, acordul fiind exprimat expres prin lansarea comenzii.